Kutak za roditelje

Kontakt

Uprava Dječjeg vrtića Omiš

Uprava Dječjeg vrtića Omiš

Put mostine bb, Omiš

098/306-521

021/862-603

djecji.vrtic.omis1@st.t-com.hr

Pošaljite nam e-mail

Stručno - razvojna služba

Put mostine b.b., Omiš

021/757-179

Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Vrtića
Ponedjeljak, 15 Kolovoz 2016 00:00
Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada vrtića (.PDF)
 
Konačno rješenje o upisu djece
Petak, 17 Lipanj 2016 11:24
Dječji vrtić Omiš objavljuje konačno rješenje o upisu djece za 2016./2017. pedagošku godinu.

Konačno rješenje o upisu djece OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Poštovani roditelji,

Zahvaljujemo se na izboru naše predškolske ustanove kao partnera u brizi za Vaše dijete i izražavamo Vam dobrodošlicu. Želimo da se u našem Vrtiću osjećate ugodno i sigurno, te Vas stoga upućujemo na nekoliko važnih informacija kako bi prvi dani boravka Vašeg djeteta u Vrtiću prošli u ugodnom ozračju:

1. Redoviti rad Dječjeg vrtića Omiš počinje 01. rujna 2016. g. ( četvrtak ). Vrijeme dolaska u jutarnje programe je do 9 sati, a u poslijepodnevne do 15 sati. Djeca koja su upisana u Dječji vrtić Pčelica – smjena B, 01. rujna 2016. g. dolaze u jutarnju smjenu, a od 05. rujna 2016. g. u poslijepodnevnu smjenu.

2. Kod prvog dolaska djeteta u Vrtić, koje može biti od 01. do 15. rujna 2016. g., obavezno je sa sobom donijeti liječničko uvjerenje od djetetovog pedijatra. Bez ovog uvjerenja dijete ne može boraviti u Vrtiću.

3. U svrhu zadovoljavanja higijenskih uvjeta, potrebno je ponijeti kućne papuče, donje rublje i rezervnu odjeću.

4. Djeca koja borave u 10 – satnom vrtićnom programu sa dnevnim odmorom (DV Radost ) uz navedeno u točki 3., trebaju ponijeti i pidžamu.

5. Djeca koja borave u jasličnoj skupini, uz navedeno u točkama 3. i 4., trebaju ponijeti i pelene, vlažne maramice, kremu za njegu, te ako koriste bočicu za piće i dudu varalicu.
Odgajateljice u jaslicama će u dogovoru s roditeljima pripremiti plan boravka za prvi tjedan boravka djece u jaslicama, radi što lakše adaptacije.

6. S obzirom na važnost adaptacijskog perioda u vrtićnim skupinama, želimo Vas uputiti na fleksibilno planiranje vremena i duljine boravka djeteta u odgojnoj skupini. Preporučeno vrijeme boravka u adaptaciji je od 1-2 sata dnevno, o čemu ćete se dogovoriti s vašom odgajateljicom.


7. Stručna služba Vrtića će u periodu adaptacije vršiti praćenje prilagodbe djece na osnovu kojeg može utvrditi duljinu boravka djeteta u Vrtiću i nakon perioda adaptacije.


Nadamo se daljnjoj ugodnoj suradnji.
                  
                            Djelatnici Dječjeg vrtića Omiš
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 4 od 5